Inschrijving voor Ponykamp is geopend!

29 maart 2023

Dit jaar organiseren wij weer 3 ponykampen!

Ponykamp Jeugd
Dit ponykamp is van 17 t/m 18 juni. Tijdens dit kamp gaan we naar een andere manege, PCK in Eersel. Hier blijven wij het gehele kamp. De jeugd slaapt hier in stapelbedden. Het ponykamp is bestemd voor ruiters vanaf 11 jaar. LET OP: dit ponykamp is alleen voor leden van de Hofruiters.

Zaterdag ochtend vertrekken we naar PCK. We gaan dit weekend een bos-rit maken, kennis maken met je paard/pony, een groepspel doen en natuurlijk een leuk avond spel spelen! Zondag aan het eind van de middag gaat iedereen weer naar huis. De kosten van dit kamp zijn 160 euro.

De inschrijving voor Ponykamp Jeugd is helaas vol. Het is nog wel mogelijk om je op de wachtlijst te zetten voor dit kamp. Er wordt dan contact met je opgenomen wanneer er een plek beschikbaar is. 

Ponykamp Bles
Dit ponykamp is van 15 t/m 16 juli. De kinderen slapen 1 nachtje in een tent op de manege. Het ponykamp is bestemd voor kinderen van de basisschool. LET OP: dit ponykamp is alleen voor leden van de Hofruiters.

Op de zaterdag gaan we naar manege Het Zesspan. Wij zijn van 13:00 tot 20:00 bij het Zesspan. De kinderen mogen dan de hele dag op shetlanders rijden. Deze dag bestaat uit heel veel leuke onderdelen. Bijvoorbeeld springen, voltigeren en crossen. Wat we op zondag gaan doen is nog een verrassing! De kosten van dit kamp zijn 110 euro.

Ponykamp Plus 
Dit ponykamp is van 6 t/m 8 oktober. Tijdens dit kamp gaan we naar een andere manege, PCK in Eersel. Hier blijven wij het gehele kamp. We slapen in stapelbedden. Het ponykamp is bestemd voor jeugd vanaf 15 jaar. LET OP: dit ponykamp is alleen voor leden van de Hofruiters.

Vrijdag avond komen we aan bij PCK. Hier start het ponykamp. We gaan buitenritten maken, een verrassing activiteit doen, een avond spel spelen en nog heel veel meer leuke dingen! Dit kamp is 2 nachten, 2x langer plezier en gezelligheid! Zondag aan het eind van de middag gaat iedereen weer naar huis. De kosten van dit kamp zijn 250 euro

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Schrijf je dan snel in! Nadat je je hebt ingeschreven krijg je vanzelf bericht over betaling, vervoer, programma en dergelijke. Indien er vragen zijn, horen wij dit graag via evenementen@dehofruiters.nl. 

Scroll naar boven