Rijvereniging de Hofruiters bestaat 50 jaar!

18 februari 2023

Rijvereniging de Hofruiters bestaat 50 jaar!
Dit prachtige jubileum gaan we vieren

Feestweek
We vieren dit een week lang, van maandag 20 maart t/m zaterdag 25 maart. Omschrijving van deze week:

Gast-instructie:
Iedere groepsles wordt gegeven door een gast die op verschillende manieren veel betekent heeft voor de Hofruiters. Samen met jouw eigen instructie verzorgen zij een extra speciale les. Na de les eten we samen iets lekkers!

Hoefijzers:
Iedere ruiter mag een hoefijzer mee naar huis nemen, deze kunnen aan de bar worden opgehaald. Per ruiter één hoefijzer. De bedoeling is: versier het hoefijzer zo mooi mogelijk en doe een wens! Deze wens moet natuurlijk wel met de Hofruiters te maken hebben. Misschien wil je wel eens lesgeven, of Spott mee naar huis nemen, of samen met je juf rijden………Schrijf je wens op het kaartje die aan het hoefijzer vastzit en lever het versierde hoefijzer mèt wens in vòòr zaterdag 18 maart a.s.

Wie weet komt jouw wens in vervulling!

Podcast:
In de feestweek komt er iedere dag een podcast online op Spotify. Bekende gasten vertellen hun club-ervaringen, anekdotes, delen herinneringen en mooie momenten over Rijvereniging de Hofruiters. Femke Buijs (de Hofruiter die altijd filmt en fotografeert) zal de podcast leiden.

Receptie:
Op zaterdag 25 maart houden we een receptie. De uitnodiging hiervoor vind je hieronder. Gezellig samen dit jubileum vieren en herinneringen ophalen onder het genot van een hapje & drankje. Wil je hier bij zijn, stuur dan een mailtje naar info@dehofruiters.nl

Kantine:
Tijdens de feestweek wordt er in de kantine o.a. oude foto’s en Zweetbladen (krantje van de Hofruiters die maandelijks uitkwam) gepresenteerd. Even terug in de tijd!

Het Bestuur wenst jullie alvast veel plezier tijdens de feestweek!

Scroll naar boven