Inschrijving voor Ponykamp is geopend!

25 februari 2024

Dit jaar organiseren wij weer twee ponykampen!

Ponykamp Bles
Dit ponykamp is van 6 tot en met 7 juli. Tijdens dit kamp slapen we één nachtje in een tent op de manege. Het ponykamp is bestemd voor kinderen van basisschool leeftijd. 

We beginnen op zaterdag met leuke activiteiten op de manege. Op de zondag gaan we naar manege Het Zesspan. Deze dag bestaat uit heel veel leuke onderdelen. Bijvoorbeeld springen, voltigeren en crossen. De kosten van dit kamp zijn 120 euro.

Ponykamp Jeugd
Dit ponykamp is van 21 tot en met 22 september. Tijdens dit kamp gaan we naar een andere manege, PCK in Eersel. Hier blijven wij het gehele kamp en tijdens dit kamp slaapt de jeugd hier in stapelbedden. Het ponykamp is bestemd voor ruiters vanaf middelbare school leeftijd. 

Zaterdag ochtend vertrekken we naar PCK. We gaan dit weekend een bos-rit maken, kennis maken met je paard/pony, een groepsspel doen en natuurlijk een leuk avond spel spelen! Zondag aan het eind van de middag gaat iedereen weer naar huis. De kosten van dit kamp zijn 145 euro.

Inschrijven
Lijkt het je leuk om mee te gaan? De inschrijving zit vol, maar je kunt je nog inschrijven voor de reservelijst. Zodra er een plekje vrij komt, wordt er contact met je opgenomen. Indien er vragen zijn, horen wij dit graag via evenementen@dehofruiters.nl. LET OP: deze ponykampen zijn alleen voor leden van de Hofruiters.

Scroll naar boven