4- & 8 tallen 2024…?

22 maart 2024

De dagen worden langer, de temperatuur steeds beter en hier en daar schieten de bloemetjes uit de grond… Het voorjaar is begonnen! En een van de leukste voorjaars tradities op Manege de Fruithof is de 4- en 8 tallen… Maar waar blijft de nieuwe datum nou? 

Na de lange corona periode hebben we besloten dat het te lang wachten was tot het voorjaar en daarom de 4- en 8 tallen in oktober georganiseerd. Echter is gebleken deze periode van het jaar toch niet ideaal is voor dit evenement. Zo na de zomervakantie is de oefen periode namelijk best wel kort. Reden om het leukste evenement van het jaar weer terug te schuiven naar het voorjaar en daarom in 2024 geen 4 en 8 tallen. Des te meer tijd om een leuk thema en goede proef te bedenken voor het voorjaar van 2025! 

En, hoe zat het eigenlijk met de foto’s van 2023? Er was toch een fotograaf? Deze dag wordt volledig gedraaid op vrijwilligers, zo ook onze fotograven. Door omstandigheden heeft het uitwerken van de ruim 1500 foto’s(!) wat langer geduurd. Maar bij deze kunnen we ze dan eindelijk met jullie delen. 

Dus we genieten nog even na van 2023 en hopen jullie allemaal weer te zien tijdens het leukste evenement van het jaar, in het voorjaar van 2025!

Scroll naar boven