Tarieven

Tarievenlijst Rijvereniging “De Hofruiters” (aangepast per 4-3-2024)

De Hofruiters en Manege de Fruithof werken al meer dan 45 jaar samen. Voor de groeps- en wedstrijdlessen wordt de instructie door onze vereniging verzorgd. Wanneer je geen eigen paard of pony hebt, huur je die door middel van een maandkaart van Manege de Fruithof. Meer informatie hierover vind je op de website van de manege.  

Basislidmaatschap
Om les te krijgen in een groepsles, of om deel te nemen aan andere paardensportactiviteiten van de Hofruiters moet je lid zijn van onze vereniging en de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS).  Deze twee lidmaatschapsbedragen worden jaarlijks apart geïnd:

  • Lidmaatschap KNHS[1]             € 29,50 (per lid, per jaar) plus;
  • Lidmaatschap De Hofruiters     € 24,00 (per lid, per jaar).

Lestarieven
Wanneer je lid bent kun je meerdere lessen volgen, zo lang er plaats is in de verschillende lesgroepen. Je betaalt afhankelijk van je leeftijd per maand voor één les per week. Wanneer je vaker per week wilt rijden betaal je het aantal keren per week maal het lesgeld.

Voor leden die hun paard of pony niet in pension hebben op de manege geldt een andere regeling. Voor informatie hierover kan je contact opnemen met familie Berghuis van Manege De Fruithof. 

Manege (recreatie)ruiters (wekelijkse één groepsles, per maand):

  • Leden tot 18 jaar: €17,00
  • Leden vanaf 18 jaar: €19,00.

KNHS startpashouders die een verenigingslidmaatschap nodig hebben kunnen dit via het basislidmaatschap verkrijgen. Informatie hierover vind je op de pagina inschrijven.

Incasso
De incasso van zowel lidmaatschaps- en lesgelden vindt per automatische incasso aan het begin van de maand plaats. Wanneer geen incasso is afgegeven wordt per factuur een bedrag van € 2,50 voor administratiekosten berekend. De incasso’s worden door het administratiebureau “Compear” uitgevoerd. Voor vragen over incasso’s wordt u verzocht contact op te nemen met de ledenadministratie via info@dehofruiters.nl

[1] Lidmaatschap KNHS wordt jaarlijks vastgesteld door de Ledenraad van de KNHS te Ermelo

Adres

Manege De Fruithof
Dorpsstraat 5
6666 AE Heteren

Correspondentie

Volg ons!

Scroll naar boven