Lessen

Bij Manege de Fruithof worden lessen aangeboden in de vorm van groepsles en priveles. De lessen omvatten een volledig programma: van eerste kennismaking, informatie, omgang met paard of pony, op- en afzadelen, tot het rijden. 

Lesaanbod
De groepslessen worden georganiseerd door Rijvereniging de Hofruiters. In de groepslessen wordt er gebruik gemaakt van manegepaarden of pony’s. In deze groepen zitten maximaal 10 ruiters of amazones van hetzelfde niveau. 

Daarnaast biedt de vereniging ook lessen voor ruiters of amazones met een eigen- of leasepaard. Deze lessen worden gegeven in groepen van 4 of 6 ruiters. 

Ruiters en amazones met ervaring kunnen na telefonisch overleg geplaatst worden in een groepsles die ongeveer aansluit met het opgegeven niveau. Wel vinden we het praktisch om dan eerst een privéles te nemen, in deze les zal de instructie bekijken welk niveau de ruiter werkelijk heeft. De privélessen worden georganiseerd door Manege de Fruithof. 

Beginnende ruiters/amazones kunnen zich eerst aanmelden voor een proefles. Voor bepaalde niveaus en tijden is er vaak een wachtlijst. Wij houden in de gaten waar en wanneer er plaats is. Bij plaats nemen we contact met je op.

Lestijden
Manege de Fruithof is dagelijks geopend van 08.30 uur tot 23.30 uur. Er is altijd wel een tijdstip te vinden dat jou past om te lessen.  

Voor de tijdentabel wordt verwezen naar de lestijden pagina van Manege de Fruithof (hieronder). Wilt u specifieke informatie? Aarzel niet om te bellen of te e-mailen.

Klik hier voor de lestijden.

Adres

Manege De Fruithof
Dorpsstraat 5
6666 AE Heteren

Correspondentie

Volg ons!