Lessen

Bij Manege de Fruithof worden lessen aangeboden in de vorm van groepsles en priveles. De lessen omvatten een volledig programma: van eerste kennismaking, informatie, omgang met paard of pony, op- en afzadelen, tot het rijden. 

Lesaanbod
De groepslessen worden georganiseerd door Rijvereniging de Hofruiters. In de groepslessen wordt er gebruik gemaakt van manegepaarden of pony’s. In deze groepen zitten maximaal 10 ruiters of amazones van hetzelfde niveau. 

Ruiters en amazones met ervaring kunnen na telefonisch overleg geplaatst worden in een groepsles die ongeveer aansluit met het opgegeven niveau. Wel vinden we het praktisch om dan eerst een privéles te nemen, in deze les zal de instructie bekijken welk niveau de ruiter werkelijk heeft. De privélessen worden georganiseerd door Manege de Fruithof. 

Beginnende ruiters/amazones kunnen zich eerst aanmelden voor een proefles. Voor bepaalde niveaus en tijden is er vaak een wachtlijst. Wij houden in de gaten waar en wanneer er plaats is. Bij plaats nemen we contact met je op.

Lestijden
Manege de Fruithof is dagelijks geopend van 08.30 uur tot 23.30 uur. Er is altijd wel een tijdstip te vinden dat jou past om te lessen.  

Voor de tijdentabel wordt verwezen naar de lestijden pagina van Manege de Fruithof (hieronder). Wilt u specifieke informatie? Aarzel niet om te bellen of te e-mailen.

Klik hier voor de lestijden.

Afmelden
Kun je, door welke reden dan ook, niet deelnemen aan je manegeles? Dan is het heel belangrijk dat je je afmeldt. Dit i.v.m. het plannen van inhaallessen en het indelen van de pony’s en paarden. Jouw afmelding wordt genoteerd in de afwezigheidsadministratie. 
 
Afmelden doe je als volgt:
– Stuur een whatsapp bericht naar +31 6 12255237
– Stuur een email naar afmelden@dehofruiters.nl(Dus niet naar info@dehofruiters.nl)
– Bel naar de manege. Het telefoonnummer van de manege is 026 4722902. (ma-vr vanaf 16.30u, za van 9-15u of voicemail inspreken).
– Meld dit aan de bar van de manege. 
 
Inhalen:
Indien je je uiterlijk 24-uur voor aanvang van de les hebt afgemeld, heb je recht op een inhaalles. Een inhaalles plan je alleen via de bar van de manege, persoonlijk of telefonisch (dus niet via email!).
Het telefoonnummer van de manege is 026 4722902. (ma-vr vanaf 16.30u, za van 9-15u of voicemail inspreken).

Adres

Manege De Fruithof
Dorpsstraat 5
6666 AE Heteren

Correspondentie

Volg ons!

Scroll naar boven