Inschrijving voor KNHS F-proevendag 16 april is gesloten!

15 maart 2023

We mogen weer wedstrijden rijden! Zondag 16 april organiseren wij weer een F-proeven dag. Als je lid bent van de Hofruiters en je rijdt op Manege de Fruithof in een manegeles, privéles of eigen&lease-les, mag je meedoen met de F-proeven. Dit keer zijn de donderdag-, vrijdag- en zaterdaglessen weer aan de beurt!

Vanwege de vele inschrijvingen in 2022, hebben we besloten de F-dagen te verdelen onder de privé- en groepslessen. Er zijn zes F-dagen per jaar: drie voor de maandag-, dinsdag- en woensdaglessen (groep 1) en drie voor de donderdag-, vrijdag en zaterdaglessen (groep 2). Mocht groep 1 aan de beurt zijn, mag groep 2 ook inschrijven. Maar deze komen sowieso op de reservelijst. Bij afmelding of ruimte binnen de startlijst, wordt de reservelijst geraadpleegd. Het Wedstrijdsecretariaat mag beslissen om de reservelijst niet te raadplegen of om minder ruiters te laten starten, tevens kan plaatsing op de startlijst afhankelijk zijn van niveau en pony/paard keuze. 

De startlijst wordt ongeveer een week voor de F-dag op onze site gezet.

Lees de informatie op de pagina KNHS F-proeven goed door. Ook als je al vaker mee hebt gedaan, er zijn namelijk wat wijzigingen! Op 16 april worden de B proeven gereden. Let op! We rijden vanaf dit jaar namelijk de nieuwe proeven uit 2022!

Indien er vragen zijn, horen wij dit graag via info@dehofruiters.nl

Scroll naar boven