Overlijden Mandy Huiskens

20 augustus 2021

Zoals mogelijk al bekend is ons lid, maar ook stagiaire Mandy Huiskens als gevolg van een ongeval op 17 augustus overleden. Namens de vereniging hebben wij een condoleance bericht geplaatst op onze Facebook pagina. Mandy heeft nog enkele dagen in het ziekenhuis gelegen waar zij op 20 jarige leeftijd is overleden.

Mandy zal bij velen bekend zijn als ruiter in onze manegeles, als stagiaire maar ook als vrijwilligster die in de corona periode veel op stal heeft geholpen bij het rijklaar maken van paarden en pony´s voor de veelal jonge ruiters.

Afhankelijk van de wijze waarop de familie van Mandy haar uitvaart vorm geeft, zullen wij namens De Hofruiters en Manege de Fruithof ons blijk van deelneming betuigen.

Condoleance boek
Voor de leden die dat willen, bestaat de mogelijkheid om op de manege op:

maandag 23 augustus van 18:00 tot 20:00 uur,

een woord van troost in het condoleance boek te schrijven. Ook andere uitingen zoals tekeningen kunnen worden achtergelaten. Het bestuur en enkele instructie zullen maandagavond ook aanwezig zijn. Dit condoleance boek zal op een gepast moment aan de nabestaanden worden overgedragen.

Het bestuur heeft vernomen dat er initiatieven worden genomen ten behoeve van de uitvaart van Mandy. Mocht daartoe behoefte bestaan adviseren wij hierover rechtstreeks contact op te nemen met de betrokken initiatiefnemers. De Hofruiters en de Fruithof zijn hier verder niet bij betrokken.

Het leek ons goed jullie op deze wijze te informeren.


Bestuur Rijvereniging de Hofruiters & Directie van Manege de Fruithof te Heteren
info@dehofruiters.nl – info@manegedefruithof.nl

Scroll naar boven