4- en 8 tallen, leukste evenement van het jaar!

26 juni 2023

Het lijkt nog ver weg, maar… Het leukste evenement van het jaar komt er weer aan! Na de zomervakantie gaan we weer volle bak aan de slag om er een mooie dag van te maken, want…

De 4- en 8 tallen worden gereden op 29 oktober 2023!

De 4- en 8 tallen is een wedstrijd die je, zoals de naam al een beetje verraad, niet alleen rijdt. Je rijdt deze wedstrijd namelijk samen met de groep waarin je rijdt. Dit is dus de enige wedstrijd per jaar waar er in groepsverband wordt gereden. Het doel: zo origineel en gelijk mogelijk een proef rijden. Voor deze proef mag je verkleed rijden, op muziek. De proef wordt beoordeeld door een jury op originaliteit, gelijkmatigheid, moeilijkheidsgraad, samenwerking en uitvoering.

De instructeurs maken een proef voor hun ruiters en de ruiters gaan in overleg met instructie brainstormen over een leuk thema en muziek. Er wordt in de lessen geoefend voor deze wedstrijd en iedereen is vrij om te kiezen om mee te doen.

De verdere informatie over het evenement wordt gecommuniceerd in de les. Dit wordt gedaan door de instructeurs aan de ruiters. Meer informatie over de 4- en 8 tallen vind je via de oranje knop hieronder. Bij vragen willen we jullie doorverwijzen naar de instructie. 

Wij hebben er in ieder geval heel erg veel zin in en hopelijk tot 29 oktober! En neem gezellig je familieleden/vrienden/buren mee, iedereen is welkom om te komen kijken!

Scroll naar boven