Inschrijving voor Ponykamp is gesloten!

5 maart 2023

De inschrijving voor de ponykampen zijn open!

Ponykamp Plus
Ben jij 15 jaar of ouder en rijd je in een groeps- en/of privéles op Manege de Fruithof? Ga dan mee op Ponykamp Plus!

Dit jaar gaan we voor het eerst niet twee, maar drie dagen op kamp bij PCK in Eersel. Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni beleef je een weekend vol paarden plezier! Buitenritten, paardrijden, workshop spiegelen met een paard, een avondspel en nog veel meer gezelligheid. Je slaapt met maximaal 5 leeftijdgenoten op een kamer, er zijn meerdere douches en er is een gezamenlijke woonkamer. De kosten zijn 230 euro. 

Ponykamp Bles
Ben jij tussen de 6 en 11 jaar oud? En rijd je in een groeps- en/of privéles op Manege de Fruithof? Ga dan mee op Ponykamp Bles!

We hebben een leuk programma opgesteld, vol met leuke spellen en paardenplezier! Je slaapt op de manege en op zondag gaan we naar Het Zesspan. Kortom, een leuk weekend! De kosten zijn 90 euro en er is ruimte voor 50 ruiters. Dus schrijf je snel in, want VOL = VOL!

Ponykamp Jeugd
Ben jij tussen de 11 en 15 jaar oud en rijd je in een groeps- en/of privéles op Manege de Fruithof? Ga dan mee op Ponykamp Jeugd!

Op zaterdag 17 en zondag 18 september gaan we twee dagen plezier beleven bij PCK in Eersel. Buitenrit, paardrijden, groepsspellen (waaronder een spannend avondspel) en nog veel meer gezelligheid. Je slaapt met maximaal 5 leeftijdgenoten op een kamer, er zijn meerdere douches en er is een gezamenlijke woonkamer. De kosten zijn 140 euro. 

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Schrijf je dan snel in! Nadat je je hebt ingeschreven krijg je vanzelf bericht over betaling, vervoer, programma en dergelijke. Indien er vragen zijn, horen wij dit graag via info@dehofruiters.nl

Scroll naar boven