Leukste evenement van het jaar is weer terug!

8 augustus 2022

In oktober staan de 4- en 8 tallen weer op het programma. Dit is na een periode van 2 jaar met allerlei coronaperikelen eindelijk weer mogelijk. Heel fijn en toch wel het leukste evenement van het jaar!

De 4- en 8 tallen worden gereden op 9 oktober 2022.

Doordat we in de afgelopen twee jaar veel wisselingen hebben gehad met leden, zullen er veel mensen zijn die nog niet van dit evenement hebben gehoord. Dit is een wedstrijd in combinatie met de groep waarin je rijdt. Dit is dus de enige wedstrijd per jaar waar er in groepsverband wordt gereden. Het doel: zo origineel en gelijk mogelijk een proef rijden. Deze proef rijden de ruiters verkleed en op muziek en wordt beoordeeld door een jury op originaliteit, gelijkmatigheid, moeilijkheidsgraad, samenwerking en uitvoering.

De instructeurs maken een proef voor hun ruiters en de ruiters gaan in overleg met instructie nadenken en brainstormen over het thema en de muziek.  Er wordt in de lessen geoefend voor deze wedstrijd en iedereen is vrij om te kiezen of ze mee doen ja of nee.

De verdere informatie over het evenement wordt gecommuniceerd in de les. Dit wordt gedaan door de instructeurs aan de ruiters. Meer informatie over de 4 en 8 tallen vind je via de oranje knop hieronder. Bij vragen willen we jullie doorverwijzen naar de instructie.

Wij hebben er in ieder geval heel erg veel zin in en hopelijk tot 9 oktober! De leukste dag van het jaar! Familieleden/vrienden/buren, iedereen is welkom om te komen kijken!

Scroll naar boven